Vegánska klobáska

Vegánska klobáska na drevenom lopári, časť je celá, časť nakrájaná na kolieska. Vedľa je iely tanier s sušenými rajčinami, tekvicovými a slnečnicovými semienkami, cesnakom a korením.
Ingrediencie:

200g sušených paradajok
200g slnečnicových semienok
100g tekvicových semienok
2 strúčiky cesnaku (pretlačte)
4 ČL klobásového korenia
1 ČL mletej údenej papriky
1 ČL mletej rasce
soľ

Postup:

Sceďte nálev zo sušených paradajok a nechajte ich trochu obschnúť.

Pripravte is mixér a najskôr rozmixujte sušené paradajky. Pridajte cesnak, slnečnicové a tekvicové semienka a zvyšné koreniny.

Všetko zmixujte dohromady, kým nevznikne hustá pasta.

Z rozmixovanej pasty vytvarujte klobásku a zabaľte ju do potravinovej fólie. Nechajte ju aspoň na hodinu stuhnúť v chladničke.

Skladovanie:

V chladničke klobíska vydrží 1-2 týždne.

Autor receptu:

Fotografia:

— Prečo NFI? —

Citát od Hippokrata na hlavnej stránke NFI protokolu "Nech jedlo je vaším liekom a liek je vaším jedlom".

Už Hippocrates, otec medicíny, pred naším letopočtom vedel že strava ktorú konzumujeme môže naše ochorenia spôsobiť, ale ich aj vyliečiť. NFI protokol je toho priamym dôkazom. Vyskúšajte aspoň dva týždne. Vaše telo Vám bude za to vďačné.

Pred a po NFI

Janka Brezinová - NEDU Ľubochňa
Janka Brezinová - NEDU Ľubochňa
Peter P. (Prvý NFI pacient)
Peter P. (Prvý NFI pacient)
Marta Matisová pred a po NFI protokole
Marta Matisová pred a po NFI protokole