Stravovanie na báze chemickej interakcie potravín zmenilo životy tisícov diabetikov po celom svete. Denne k nim pribúdajú ďalší. NFI protokol im nielen stabilizoval cukrovku 2. typu a mnohým ukončil antidiabetickú liečbu, ale priniesol aj vedľajšie benefity ako sú pokles krvného tlaku, optimalizácia hladín cholesterolu a triacylglycerolov a v neposlednom rade zníženie telesnej hmotnosti aj o viac ako 20 –30 kg.
Aby sme napomohli ich snahe zachovať si nový životný štýl a najmä zdravie aj po ukončení NFI protokolu, spojili sme sa s odborníkmi na gastronómiu. Tí pretavili princípy NFI do úžasných, chutných až luxusných receptov každého druhu, ktoré vám s radosťou prinášame v knihe Stravou k zdraviu.
Okrem receptov na zdravé raňajky, šaláty, predjedlá, jednohubky, polievky, hlavné jedlá a dezerty, všetko na rastlinnej báze, sa v knihe dozviete všeobecné informácie o NFI protokole a názory lekárov i pacientov. Veríme, že oceníte naše rady ako si prispôsobiť každý recept, ako si pripraviť domáce rastlinné nápoje a jogurty, čím pri varení nahradiť vajíčko, ako sa vyhnúť olejom i ako pri príprave jedla zachovať rastlinné pigmenty.
Knihu Stravou k zdraviu sa nám podarilo vydať v september 2022 vo vydavateľstve Direct press. Ďakujeme všetkým, ktorí sa na jej tvorbe podieľali:
Autor: Zuzana Plevová
Recepty: Tomáš Repáš a Zuzana Plevová
Produkcia: Ján Kramár, Zlatica Kramárová
Foto jedál: Dušan Křístek
Dizajn a grafika: Monika Čákyová
Jazykové korektúry: Andrea Hoštáková
KNIHA STRAVOU K ZDRAVIU MOMENTÁLNE VYPREDANÁ (24.04.2024)
Prosím, napíšte nám Váš záujem na protocol@nfidiet.sk a v prípade dotlače Vás budeme hneď informovať.
Ďakujeme všetkým sponzorom prvého vydania knihy Stravou k zdraviu:
Každému zo sponzorov sme v knihe venovovali celú strana na prezentáciu jeho tovarov a služieb.
Je Vám blízka oblasť zdravého životného štýlu, zaujal Vás náš projekt liečby cukrovky 2. typu stravou a radi by ste sponzorstvom podporili ďalšie vydanie knihy Stravou k zdraviu?
Neváhajte nás kontaktovať.